Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Addiko Bank Beograd jedina banka u Srbiji sa statusom Poslodavca Partnera

Addiko Bank Beograd jedina banka u Srbiji sa statusom Poslodavca Partnera

10. veljače 2020.

Addiko Bank a.d. Beograd nagrađen je certifikatom Poslodavac Partner. Tim za certifikaciju je pohvalio kvalitetno vođenje procesa regrutacije i selekcije Addiko banke i transparentan sustav nagrađivanja zaposlenika, kao i dobru pozicioniranost funkcije ljudskih resursa koja sudjeluje u strateškom planiranju Banke i poslovnom odlučivanju. U Addiku su posvećeni razvoju i edukaciji svojih zaposlenika pa se tako, na primjer, na tržištu ističu visokim prosječnim brojem sati usavršavanja svojih zaposlenika. 

Addiko banka se u postupku certifikacije istaknula i inicijativama za povećanje zadovoljstva zaposlenika i kreiranja željene organizacijske kulture, u koju su uključeni i sami zaposlenici. Addiko banka ulaže napore i u osiguravanje balansa privatnog i poslovnog života zaposlenika. Tako kompanija organizira i Family day, dan kada svi zaposlenici mogu dovesti svoju djecu na posao kako bi sudjelovala u raznim aktivnostima kroz koje mogu naučiti više o tome koji su to bankarski poslovi i što njihovi roditelji rade. Osim toga, zaposlenici mogu koristiti pogodnost kliznog radnog vremena, a dobivaju i slobodan radni dan za, na primjer, svoj rođendan, i za polazak djeteta u prvi razred osnovne škole. Osim toga, u kompaniji postoji program korporativnog volontiranja Addiko cares u sklopu kojeg se organiziraju volonterske aktivnosti tijekom godine.

Vojislav Lazarević, predsjednik Izvršnog odbora Addiko banke, i Marija Mijatović, direktor Službe ljudskih resursa, primili su certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Unapređenje upravljanja ljudskim resursima je neizostavan dio razvoja poslovanja i korporativne kulture Addiko banke i ponosan sam što imamo imidž poželjnog poslodavca i što smo stvorili okruženje u kojemu raste zadovoljstvo zaposlenika, a angažman i radni učinak dolaze do izražaja i imaju pozitivni utjecaj na naše poslovne rezultate. Certifikat Poslodavac Partner doživljavamo kao potvrdu velikog napretka koji smo ostvarili, ali i kao poticaj da budemo još bolji“, izjavio je Vojislav Lazarević, predsjednik IO Addiko banke. 

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija