Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

AbbVie dobitnik priznanja za kvalitetno upravljanje ljudskim resursima!

AbbVie dobitnik priznanja za kvalitetno upravljanje ljudskim resursima!

29. listopada 2018.

Farmaceutska tvrtka AbbVie je potvrdila status Poslodavca Partnera u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji, i to tako što je sudjelovala u procesu ocjenjivanja u kojemu je stručni tročlani tim ocijenio izvrsnima njene procese upravljanja ljudskim resursima na sva tri tržišta u pet glavnih područja – u područjima Strategije, Regrutiranja i selekcije, Upravljanja učinkom, Usavršavanja i razvoja i Odnosa prema zaposlenicima.

AbbVie je, ukupno gledajući, ostvario 93% mogućih bodova u tom postupku ocjenjivanja, gdje je stručni tim posebno pohvalio njihove procese regrutiranja i selekcije koji osiguravaju nepristranost i jednakost prilika svim kandidatima koji sudjeluju u njihovim natječajima za posao.

Osim toga, u postupku ocjenjivanja se istaknuo i pristup koji AbbVie ima razvoju i usavršavanju svojih zaposlenika. Za svakog zaposlenika se, naime, identificira u kojim područjima je poželjan daljnji razvoj, te se sukladno tome svakome omogućuju visokokvalitetne interne i vanjske dodatne edukacije kako bi svaki zaposlenik mogao dosegnuti svoj puni potencijal.

AbbVie neprestano ohrabruje svoje zaposlenike na dvosmjernu i otvorenu komunikaciju sa svim razinama menadžmenta, kao i na davanje prijedloga za daljnje poboljšanje i razvoj uvjeta njihovog rada, stoga često i provodi ankete u kojima ispituje njihovo zadovoljstvo.

 „Kvalitetan odnos sa zaposlenicima značajan je dio Abbvie kulture, a projekt Poslodavac Partner ponudio nam je detaljnu analizu našeg pristupa tom bitnom pitanju. S velikim zadovoljstvom možemo reći da je konačna ocjena izrazito visoka te više nego zadovoljavajuća. Iako je ovo priznanje za nas značajno, ono ujedno predstavlja i jednu vrstu obaveze prema samima sebi da visoku razinu ophođenja sa zaposlenicima održimo i u budućnosti. Veselimo se tom izazovu i nastojat ćemo opravdati ovu certifikaciju“, istaknuo je Ljubiša Mitof-Višurski, General Manager Abbvie Adria.

Dario Nenadić, Country Manager Bosnia and Herzegovina and Montenegro, prilikom uručenja Certifikata, izjavio je: „Veliko mi je zadovoljstvo primiti ovaj certifikat u ime Abbvie BiH i zahvaljujem cijelom timu projekta Poslodavac Partner na značajnom priznanju i jednoj vrsti potvrde da radimo dobar posao. Ponosni smo na ostvareni rezultat i na činjenicu da je princip rada naše kompanije prepoznat kao partnerski. Nastojimo i nastojat ćemo ulagati maksimalne moguće resurse u razvoj svih naših zaposlenika".

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija