Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

A1 Hrvatska nagrađen za izvrsnost u upravljanju zaposlenicima – i ove godine je Poslodavac Partner!
Fotografija: Toni Lugarov

A1 Hrvatska nagrađen za izvrsnost u upravljanju zaposlenicima – i ove godine je Poslodavac Partner!

19. lipnja 2019.

Tvrtka A1 Hrvatska iz godine u godinu dokazuje svoju predanost kvaliteti upravljanja zaposlenicima pa je tako i ove godine potvrdila status Poslodavca Partnera tijekom analize i ocjenjivanja njenih HR procesa u sklopu projekta Certifikat Poslodavac Partner tvrtke SELECTIO.

A1 je pokazao da nastavlja s razvojem inovativnih praksi za upravljanje ljudskim resursima u skladu s potrebama zaposlenika i zahtjevnim tržišnim uvjetima. U A1 je prepoznata potreba za usklađivanjem praksi s novim tehnologijama te se uspješno nastavlja s digitalnom transformacijom pa je u postupku certifikacije posebno pohvaljen nastavak razvoja modela digitalnih i liderskih kompetencija, nastavak digitalne akademije te općenito digitalizacija procesa za upravljanje ljudskim resursima.

A1 kontinuirano ulaže u brigu za zaposlenike te su uvedeni novi oblici materijalnog i nematerijalnog nagrađivanja i novi oblici fleksibilnih radnih aranžmana u skladu s potrebama zaposlenika. Za podržavanje balansa između privatnog i poslovnog života, A1 nastavlja i s odličnom praksom organizacije vrtića za djecu zaposlenika. Također, tvrtka se ističe i raznim programima za podržavanje zdravlja i zdravog načina života te se kontinuirano organiziraju i društvena događanja za zaposlenike te njihove obitelji i djecu koja su odlično prihvaćena među zaposlenicima.

Poseban naglasak se u tvrtki stavlja na edukaciju zaposlenika te je sukladno tome proširena ponuda edukacija za sve zaposlenike, posebno u smjeru razvoja digitalnih i voditeljskih kompetencija, te se nastavilo s razvojem talenata pa je program edukacija za talente dodatno proširen u skladu s najboljim praksama i globalnim trendovima.

Marina Morić, rukovoditeljica ljudskih potencijala A1 Hrvatska, primila je certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

 „Ponosni smo na još jedno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Benefite u obliku edukacija, razvoja kompetencija i uvođenja fleksibilnih oblika rada, uveli smo zbog potreba za razvojem poslovanja kompanije kao i zahtjeva zaposlenika. Svjesni smo kako sve više moramo ići prema individualnom pristupu beneficija, a ne generalnom, te ćemo nastaviti uključivati zaposlenike u kreiranje mjera i procesa.“, istaknula je Marina Morić, rukovoditeljica ljudskih potencijala A1 Hrvatska.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija