Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

24sata jedina medijska kuća u Hrvatskoj sa statusom Poslodavca Partnera

24sata jedina medijska kuća u Hrvatskoj sa statusom Poslodavca Partnera

26. rujna 2019.

24sata ponosni su dobitnik certifikata Poslodavac Partner te su jedina medijska kuća u Hrvatskoj koja nosi taj status. U 24sata posebno su se istaknuli u području koje se odnosi na HR strategiju, zahvaljujući dobro organiziranoj funkciji upravljanja ljudskim resursima koja pokriva sve ključne podfunkcije upravljanja zaposlenicima te dobroj pozicioniranosti same Voditeljice HR-a unutar organizacije kao strateškog partnera Upravi.

Stručni tročlani certifikacijski tim pohvalio je i načine na koje se u 24sata komuniciraju organizacijske vrijednosti, a to su: poduzetnički duh, pravednost, otvorena komunikacija, suradnja, odgovornost i uzor. U 24sata njeguju opušteni izgled prostora, politiku otvorenih vrata, neformalnu komunikaciju i opušteni dress code, a uz to, naglasak je na otvorenoj komunikaciji, brzom protoku i razmjeni informacija, brainstormingu, timskom radu i proaktivnosti koji omogućuju postojanje navedenih vrijednosti.

Boris Trupčević, direktor i član Uprave 24sata, i Danijela Govorčinović Šimunović, HR Manager 24sata, primili su certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Gledajući sve ove rezultate, ne mogu si pomoći, a da ne budem malo ponosan. Dobro znamo da smo u usporedbi s nekima s ove liste mala kompanija od tristotinjak ljudi. Osobno me veseli da smo nadmašili druge u Strategiji. Bit će nam svakako to poticaj.“, istaknuo je direktor i član Uprave 24sata Boris Trupčević nakon uručenja Certifikata.

Izrazito sam ponosna što smo jedina medijska kuća u regiji s certifikatom Poslodavac Partner, što nas na tržištu uz dominaciju u print i digitalnim medijima čini poslodavcem prvog izbora u branši. Naš cilj kao HR odjela je i dalje biti podrška biznisu i dati im potporu da kroz brigu i razvoj zaposlenika ostvarimo zadane poslovne ciljeve“, dodala je Danijela Govorčinović Šimunović, HR Manager 24sata.

 

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija