Obratite nam se s Vašim upitom već danas!

O nama

Certifikat Poslodavac Partner dodjeljuje tvrtka Selectio Solutions, dio SELECTIO Grupe, vodeće grupacije za savjetovanje u području upravljanja ljudskim resursima i potragu za kadrovima u Hrvatskoj. Projekt podržavaju portal MojPosao kao generalni pokrovitelj i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Na tržištu Srbije djelujemo u suradnji s konzultantskom firmom HR Xcel te portalom Poslovi Infostud.

Grupa SELECTIO vodeća je hrvatska grupacija specijalizirana za područje upravljanja ljudskim resursima. Sastoji se od više tvrtki od kojih je svaka specijalizirana za jedan segment usluga u upravljanju ljudskim resursima.

SELECTIO d.o.o. vodeća je savjetnička kuća usmjerena na područje upravljanja ljudskim resursima, edukacije, razvoj tržišta rada te pronalazak i procjenu srednjeg i visokog menadžerskog kadra. U sklopu agencije djeluje i najveći centar za procjenu u Hrvatskoj, čiju su profesionalnost i kvalitetu usluge testiranja prepoznali brojni klijenti.

U okviru poslovnih edukacija razvili smo SELECTIO HR Akademiju – jednogodišnji program usavršavanja iz upravljanja ljudskim resursima, SELECTIO Leadership Akademiju te mnoge druge, klijentima prilagođene in-house edukacije.

Kroz Institut za razvoj tržišta rada razvijamo i provodimo tailor-made usluge i razvojne projekte umjerene na modernizaciji hrvatskog tržišta rada i unaprjeđenje ljudskih potencijala kroz suradnju s poslodavcima, javnim te civilnim sektorom u Hrvatskoj i inozemstvu.

Posjedujemo višegodišnje iskustvo u dizajniranju i implementaciji različitih procesa upravljanja ljudskim resursima, a osnovne značajke našeg pristupa poslu su odlično poznavanje hrvatskog tržišta rada, prisutnost u svim segmentima i industrijskim sektorima, sposobnost isporuke te etika poslovanja.

Electus DGS d.o.o. je agencija specijalizirana za ustupanje zaposlenika za privremeno obavljanje poslova, preuzimanje već postojećih zaposlenika kako bi ih stavila na raspolaganje poslodavcu te savjetovanje pri privremenom zapošljavanju.

MojPosao je vodeći portal za oglašavanje slobodnih radnih mjesta u Hrvatskoj i nalazi se među 20 najposjećenijih hrvatskih web stranica s preko 750.000 mjesečnih posjetitelja. Portalom upravlja tvrtka Tau on-line, koja je dio finske grupacije Alma Career. Svoj proces regrutiranja putem MojPosao započelo je više od 54.000 klijenata. Osim oglašavanja slobodnih radnih mjesta, MojPosao kontinuirano provodi različite projekte i istraživanja putem kojih okuplja bogatu zajednicu stručnjaka iz područja upravljanja ljudskim potencijalima te je izvor relevantnih informacija s tržišta rada. 

Lider Media jest novinsko-izdavačka kuća sa sjedištem u Zagrebu. Glavni je tvrtkin proizvod poslovni tjednik Lider, jedan od najuglednijih, najutjecajnijih i najčitanijih poslovnih časopisa na hrvatskom tržištu. Liderov portal lider.media koji svakodnevno izvješćuje o najvažnijim poslovnim i političkim događajima u zemlji i svijetu jedan je od najčitanijih poslovnih portala u zemlji. Osim toga, LIDER MEDIA samostalno i u suradnji s provjerenim partnerima pokrenuo je niz poslovnih skupova.

HR Xcel je partner od povjerenja i pruža jedinstvenu uslugu u sferi ljudskih resursa i organizacijskog razvoja koja je uvijekprilagođena potrebama klijenata. Fokus HR Xcel kompanije su prilike za dugoročan održivi rast i razvoj organizacija. Svaki klijent ima svoju prepoznatljivost i na svom putu rasta i promjene, zajedno s HR Xcel, osnažuje se da učini korak više za biznis, zaposlene, društvo. Područja u kojima HR Xcel ostavlja trag su organizacijski razvoj i dizajn, kultura, HR strategija, transformacija i prepoznatljivost poslodavca.

Polja označena zvjezdicom ( * ) su obavezna.

Dobitnici

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija