Obratite nam se s Vašim upitom već danas!

O nama

Certifikat Poslodavac Partner dodjeljuje tvrtka SELECTIO, vodeća tvrtka za savjetovanje u području upravljanja ljudskim resursima i potragu za kadrovima u Hrvatskoj. Projekt podržavaju portal MojPosao kao generalni pokrovitelj i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj.

MojPosao je vodeći portal za oglašavanje slobodnih radnih mjesta u Hrvatskoj i nalazi se među 20 najposjećenijih hrvatskih web stranica s preko 750.000 mjesečnih posjetitelja. Portalom upravlja tvrtka Tau on-line, koja je dio finske grupacije Alma Career. Svoj proces regrutiranja putem MojPosao započelo je više od 54.000 klijenata. Osim oglašavanja slobodnih radnih mjesta, MojPosao kontinuirano provodi različite projekte i istraživanja putem kojih okuplja bogatu zajednicu stručnjaka iz područja upravljanja ljudskim potencijalima te je izvor relevantnih informacija s tržišta rada. 

LIDER press d.d. jest novinsko-izdavačka kuća sa sjedištem u Zagrebu osnovana kao dioničko društvo u stopostotnom domaćem vlasništvu. Glavni je tvrtkin proizvod poslovni tjednik Lider, jedan od najuglednijih, najutjecajnijih i najčitanijih poslovnih časopisa na hrvatskom tržištu. Prvi broj Lidera izašao je 7. listopada 2005. Istodobno s izlaskom prvog broja tiskanog izdanja Lider press d.d. pokrenuo je portal www.liderpress.hr koji svakodnevno izvješćuje o najvažnijim poslovnim i političkim događajima u zemlji i svijetu. Izdanjem prve knjige “Kako upravljati karijerom” u prvoj polovini 2006. Lider press širi osnovnu djelatnost na izdavaštvo poslovnih knjiga. Organizacijom konferencije “Prilagodba javnih poduzeća standardima Europske unije” početkom ožujka 2007. najavljeno je vrlo uspješno širenje djelatnosti na organizaciju poslovnih skupova i seminara.

Grupa SELECTIO vodeća je hrvatska grupacija specijalizirana za područje upravljanja ljudskim resursima. Sastoji se od tri tvrtke od kojih je svaka specijalizirana za jedan segment usluga u upravljanju ljudskim resursima.

SELECTIO d.o.o. vodeća je savjetnička kuća usmjerena na područje upravljanja ljudskim resursima, edukacije, razvoj tržišta rada te pronalazak i procjenu srednjeg i visokog menadžerskog kadra.

U okviru poslovnih edukacija razvili smo SELECTIO HR Akademiju – jednogodišnji program usavršavanja iz upravljanja ljudskim resursima, te mnoge druge, klijentima prilagođene in-house edukacije.

Kroz Odjel za suradnju s javnim sektorom i razvojnim fondovima razvijamo i provodimo tailor-made usluge i razvojne projekte umjerene na modernizaciji hrvatskog tržišta rada i unaprjeđenje ljudskih potencijala kroz suradnju s poslodavcima, javnim te civilnim sektorom u Hrvatskoj i inozemstvu.

Posjedujemo višegodišnje iskustvo u dizajniranju i implementaciji različitih procesa upravljanja ljudskim resursima, a osnovne značajke našeg pristupa poslu su odlično poznavanje hrvatskog tržišta rada, prisutnost u svim segmentima i industrijskim sektorima, sposobnost isporuke te etika poslovanja.

Electus ljudski potencijali d.o.o. je agencija specijalizirana za posredovanje pri zapošljavanju administrativnih i specijalističkih pozicija te pozicija nižeg i srednjeg menadžmenta. U sklopu agencije djeluje i Centar za procjenu ljudskih resursa, čiju su profesionalnost i kvalitetu usluge testiranja prepoznali brojni klijenti.

Electus DGS d.o.o. je agencija specijalizirana za ustupanje zaposlenika za privremeno obavljanje poslova, preuzimanje već postojećih zaposlenika kako bi ih stavila na raspolaganje poslodavcu te savjetovanje pri privremenom zapošljavanju.

Kontakt informacije

Selectio d.o.o.

Adresa: Strojarska cesta 20, Zagreb
Telefon: + 385 1 6388 204
Fax: + 385 1 6065 256
E-mail: Certifikat@PoslodavacPartner.org

Polja označena zvjezdicom ( * ) su obavezna.

Dobitnici

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija