Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Sandozu priznanje Top Poslodavca

Sandozu priznanje Top Poslodavca

20. lipnja 2017.

Tvrtki Sandoz na svečanoj je dodjeli peti put uručen Certifikat Poslodavac Partner, vrijedno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Sandoz se ističe odlično postavljenim procesima u svih pet ocjenjivanih područja te je ove godine tvrtka ostvarila izvanrednih 97% bodova, čime je osigurala svoje mjesto među Top Poslodavcima Partnerima u 2016. godini.

Najbolje rezultate tvrtka je ostvarila u područjima Upravljanje učinkom, Usavršavanje i razvoj te Odnos prema zaposlenicima. Sandoz može poslužiti kao uzor drugim organizacijama u pogledu strateškog fokusa na razvoj zaposlenika zahvaljujući izvrsnim praksama planiranja edukacije svakog zaposlenika, razvojnim planovima za sve zaposlenike i kvalitetnom provođenju analize obrazovnih potreba. Vrijedi istaknuti i aktivnosti u području poticanja raznolikosti na radnom mjestu - Women in Leadership, Woman Talent Day, Be healthy, kao i Community Partnership Day, zapošljavanje umirovljenika i stipendiranje studenata, kroz koje Sandoz intenzivno radi na tome da unutar kompanije ne postoji nikakva diskriminacija po bilo kojoj osnovi.

Igor Haralović, direktor Sandoza primio je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Veseli nas što su dosadašnje aktivnosti koje poduzimamo kako bismo imali snažan i zadovoljan tim s pravim znanjima potrebnim za uspjeh prepoznata te iz godine u godinu ostvarujemo napredak u upravljanju ljudskim resursima. Svakodnevno smo usmjereni na rezultate i težimo izvrsnosti. Pomaci koje ostvarujemo inspiracija su nam da budemo još bolji i uspješniji. Uspješno poslovanje i naš višegodišnji rast i razvoj na hrvatskom tržištu ostvaruju naši motivirani i stručni zaposlenici te menadžment. Zahvaljujući otvorenoj komunikaciji koju imamo sa zaposlenicima, lako identificiramo želje zaposlenika te uzimajući u obzir i njihove vještine, pružamo različite oblike profesionalnog i osobnog razvoja u koji ulažemo znatna sredstva i vrijeme. U Sandozu je menadžment u najvećem dijelu proizašao iz same kompanije što je potvrda da zaposlenicima omogućavamo napredovanje sukladno trudu i zalaganju.

Certifikat Poslodavac Partner potvrđuje kako naši principi i svakodnevno ulaganje u ljude donose željene rezultate te nam služi kao smjernica za daljnje unapređenje procesa,“ istaknuo je Igor Haralović, direktor Sandoza.

Kontaktirajte nas

Grupa SELECTIO vodeća je grupacija specijalizirana za savjetovanje u ljudskim resursima i potragu za kadrovima u Hrvatskoj. Dokazani rezultati, odlično poznavanje hrvatskog tržišta rada, prisutnost u svim segmentima i industrijskim sektorima, sposobnost isporuke i etika poslovanja osnovne su značajke našeg pristupa poslu. Djelujemo kao one-stop-shop za naše klijente.

Naše su kompetitivne prednosti:

  • poslovno iskustvo naših konzultanata — iskustvo izgrađeno u različitim poslovnim okruženjima i na raznim pozicijama ključno je za razumijevanje potreba klijenata i procjenu kandidata
  • stručna znanja naših konzultanata — raznolika edukacijska povijest, stečena u zemlji i inozemstvu, doprinosi širini našeg tima
  • kvalitetna mreža kontakata u raznim industrijama i regijama — savjeti i preporuke relevantnih stručnjaka nezamjenjivi su u potrazi za kadrovima
  • sustavno i ciljano istraživanje tržišta rada — klijente upoznajemo sa specifičnostima hrvatskog tržišta rada i savjetujemo ih kako se kvalitetno pozicionirati na njemu. Iskusni smo partner tvrtkama koje pokreću svoje poslovanje u Hrvatskoj.
  • kreativno korištenje novih tehnologija i najsuvremenijih stručnih alata u radu
Kontaktirajte nas

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija