Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Sandozu priznanje Top Poslodavca

Sandozu priznanje Top Poslodavca

20. lipnja 2017.

Tvrtki Sandoz na svečanoj je dodjeli peti put uručen Certifikat Poslodavac Partner, vrijedno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Sandoz se ističe odlično postavljenim procesima u svih pet ocjenjivanih područja te je ove godine tvrtka ostvarila izvanrednih 97% bodova, čime je osigurala svoje mjesto među Top Poslodavcima Partnerima u 2016. godini.

Najbolje rezultate tvrtka je ostvarila u područjima Upravljanje učinkom, Usavršavanje i razvoj te Odnos prema zaposlenicima. Sandoz može poslužiti kao uzor drugim organizacijama u pogledu strateškog fokusa na razvoj zaposlenika zahvaljujući izvrsnim praksama planiranja edukacije svakog zaposlenika, razvojnim planovima za sve zaposlenike i kvalitetnom provođenju analize obrazovnih potreba. Vrijedi istaknuti i aktivnosti u području poticanja raznolikosti na radnom mjestu - Women in Leadership, Woman Talent Day, Be healthy, kao i Community Partnership Day, zapošljavanje umirovljenika i stipendiranje studenata, kroz koje Sandoz intenzivno radi na tome da unutar kompanije ne postoji nikakva diskriminacija po bilo kojoj osnovi.

Igor Haralović, direktor Sandoza primio je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Veseli nas što su dosadašnje aktivnosti koje poduzimamo kako bismo imali snažan i zadovoljan tim s pravim znanjima potrebnim za uspjeh prepoznata te iz godine u godinu ostvarujemo napredak u upravljanju ljudskim resursima. Svakodnevno smo usmjereni na rezultate i težimo izvrsnosti. Pomaci koje ostvarujemo inspiracija su nam da budemo još bolji i uspješniji. Uspješno poslovanje i naš višegodišnji rast i razvoj na hrvatskom tržištu ostvaruju naši motivirani i stručni zaposlenici te menadžment. Zahvaljujući otvorenoj komunikaciji koju imamo sa zaposlenicima, lako identificiramo želje zaposlenika te uzimajući u obzir i njihove vještine, pružamo različite oblike profesionalnog i osobnog razvoja u koji ulažemo znatna sredstva i vrijeme. U Sandozu je menadžment u najvećem dijelu proizašao iz same kompanije što je potvrda da zaposlenicima omogućavamo napredovanje sukladno trudu i zalaganju.

Certifikat Poslodavac Partner potvrđuje kako naši principi i svakodnevno ulaganje u ljude donose željene rezultate te nam služi kao smjernica za daljnje unapređenje procesa,“ istaknuo je Igor Haralović, direktor Sandoza.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2018. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija