Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Podravka iz godine u godinu unaprjeđuje procese upravljanja ljudskim resursima

Podravka iz godine u godinu unaprjeđuje procese upravljanja ljudskim resursima

09. veljače 2017.

Prehrambena kompanija Podravka d.d. svake godine ostvaruje sve bolje rezultate u procesu certificiranja za Certifikat Poslodavac Partner, te je treći put zaredom nagrađena ovim prestižnim priznanjem.

Najbolji rezultat Podravka je postigla u području Regrutiranja i selekcije, u kojem je postigla maksimalan broj bodova zahvaljujući besprijekorno postavljenom procesu selekcije koji uključuje i transparentan sustav zapošljavanja pripravnika, SHAPE your future with a heart, koji se provodi svake godine te mladim ljudima omogućava stjecanje vrijednog radnog iskustva i razvoj karijere u jednoj od najvećih hrvatskih kompanija.

Podravka svojim zaposlenicima omogućava razvoj kompetencija kroz različite interne i vanjske edukacije, kao i upućivanje na formalno fakultetsko obrazovanje. Na ovaj način pospješuje se i sustav napredovanja unutar kompanije, te se u više od 70% slučajeva imenovanje na više pozicije vrši internim promaknućima.

Zvonimir Mršić, predsjednik Uprave Podravke primio je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Čini nas ponosnim da se već treću godinu zaredom ovim Certifikatom potvrđuje naše temeljno uvjerenje da ljudi su ti koji čine razliku i da ulaganje u razvoj zaposlenika igra ključnu ulogu u stvaranju perspektivne i inovativne kompanije kao što je Podravka, koja stvara trendove na tržištu, kako regionalnom, tako i globalnom“, istaknuo je Zvonimir Mršić, predsjednik Uprave.

Sretni smo i ponosni što je još jednom od strane HR struke prepoznat trud koji ulažemo u procese upravljanja ljudskim potencijalima koje provodimo i neumorno unapređujemo u našoj kompaniji. Pomaci, koje prema strogim standardima struke ostvarujemo iz godine u godinu, inspiracija su nam da budemo još bolji, još uspješniji, svjesni važnosti naše uloge u cjelokupnom uspjehu kompanije“, rekla je Jasenka Maltarić-Dujnić, starija potpredsjednica za upravljanje ljudskim potencijalima.

Kontaktirajte nas

Grupa SELECTIO vodeća je grupacija specijalizirana za savjetovanje u ljudskim resursima i potragu za kadrovima u Hrvatskoj. Dokazani rezultati, odlično poznavanje hrvatskog tržišta rada, prisutnost u svim segmentima i industrijskim sektorima, sposobnost isporuke i etika poslovanja osnovne su značajke našeg pristupa poslu. Djelujemo kao one-stop-shop za naše klijente.

Naše su kompetitivne prednosti:

  • poslovno iskustvo naših konzultanata — iskustvo izgrađeno u različitim poslovnim okruženjima i na raznim pozicijama ključno je za razumijevanje potreba klijenata i procjenu kandidata
  • stručna znanja naših konzultanata — raznolika edukacijska povijest, stečena u zemlji i inozemstvu, doprinosi širini našeg tima
  • kvalitetna mreža kontakata u raznim industrijama i regijama — savjeti i preporuke relevantnih stručnjaka nezamjenjivi su u potrazi za kadrovima
  • sustavno i ciljano istraživanje tržišta rada — klijente upoznajemo sa specifičnostima hrvatskog tržišta rada i savjetujemo ih kako se kvalitetno pozicionirati na njemu. Iskusni smo partner tvrtkama koje pokreću svoje poslovanje u Hrvatskoj.
  • kreativno korištenje novih tehnologija i najsuvremenijih stručnih alata u radu
Kontaktirajte nas

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija