Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Podravka iz godine u godinu unaprjeđuje procese upravljanja ljudskim resursima

Podravka iz godine u godinu unaprjeđuje procese upravljanja ljudskim resursima

09. veljače 2017.

Prehrambena kompanija Podravka d.d. svake godine ostvaruje sve bolje rezultate u procesu certificiranja za Certifikat Poslodavac Partner, te je treći put zaredom nagrađena ovim prestižnim priznanjem.

Najbolji rezultat Podravka je postigla u području Regrutiranja i selekcije, u kojem je postigla maksimalan broj bodova zahvaljujući besprijekorno postavljenom procesu selekcije koji uključuje i transparentan sustav zapošljavanja pripravnika, SHAPE your future with a heart, koji se provodi svake godine te mladim ljudima omogućava stjecanje vrijednog radnog iskustva i razvoj karijere u jednoj od najvećih hrvatskih kompanija.

Podravka svojim zaposlenicima omogućava razvoj kompetencija kroz različite interne i vanjske edukacije, kao i upućivanje na formalno fakultetsko obrazovanje. Na ovaj način pospješuje se i sustav napredovanja unutar kompanije, te se u više od 70% slučajeva imenovanje na više pozicije vrši internim promaknućima.

Zvonimir Mršić, predsjednik Uprave Podravke primio je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Čini nas ponosnim da se već treću godinu zaredom ovim Certifikatom potvrđuje naše temeljno uvjerenje da ljudi su ti koji čine razliku i da ulaganje u razvoj zaposlenika igra ključnu ulogu u stvaranju perspektivne i inovativne kompanije kao što je Podravka, koja stvara trendove na tržištu, kako regionalnom, tako i globalnom“, istaknuo je Zvonimir Mršić, predsjednik Uprave.

Sretni smo i ponosni što je još jednom od strane HR struke prepoznat trud koji ulažemo u procese upravljanja ljudskim potencijalima koje provodimo i neumorno unapređujemo u našoj kompaniji. Pomaci, koje prema strogim standardima struke ostvarujemo iz godine u godinu, inspiracija su nam da budemo još bolji, još uspješniji, svjesni važnosti naše uloge u cjelokupnom uspjehu kompanije“, rekla je Jasenka Maltarić-Dujnić, starija potpredsjednica za upravljanje ljudskim potencijalima.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2018. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija