Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

PLIVA ponovno pri vrhu liste Poslodavaca Partnera

PLIVA ponovno pri vrhu liste Poslodavaca Partnera

24. srpnja 2017.

Farmaceutska tvrtka PLIVA Hrvatska demonstrirala je izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima te je peti put nagrađena prestižnim Certifikatom Poslodavac Partner koji dodjeljuje tvrtka SELECTIO, vodeća hrvatska tvrtka za potragu za kadrovima i savjetovanje u upravljanju ljudskim resursima.

Od prve certifikacije 2012. godine PLIVA bilježi izniman uspjeh te se može pohvaliti statusom jednog od najboljih Poslodavaca Partnera, s rezultatom od 98% ukupnog broja bodova. PLIVA se posebno ističe besprijekorno i transparentno postavljenim sustavom upravljanja učinkom koji je povezan sa strategijom i razvojem, kao i sustavom nagrađivanja te nizom inicijativa usmjerenim prema unaprjeđenju zdravlja i dobrobiti zaposlenika.

Mihael Furjan, predsjednik Uprave PLIVE primio je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Ponosni smo činjenicom da smo organizacija koja ima dugu tradiciju dobrih praksi u području ljudskih potencijala te da smo i ove godine obnovili certifikat koji potvrđuje izvrsnost. Organizacija smo koja nudi mogućnost rada iz Hrvatske unutar globalnog konteksta multinacionalne kompanije, uz rad na najnaprednijim tehnologijama i s vrhunskim stručnjacima. Uz mogućnosti razvoja karijere koje nudimo zaposlenicima, fokus nam je briga za zaposlenike i njihovu dobrobit“, istaknuo je Mihael Furjan, predsjednik Uprave PLIVE.

„Veliku pozornost posvećujemo dobrobiti zaposlenika na radnome mjestu i želimo podignuti svijest među zaposlenicima da imaju mogućnost izbora zdrave prehrane, aktivnosti i navika. Razvijamo različite programe radi poboljšanja njihova zdravlja, prevencije stresa i boljeg balansiranja privatnog i poslovnog života. Primjer toga ja projekt 'Zdravo radno mjesto' koji je usmjeren na unaprjeđenje zdravlja naših kolega. Tim projektom, a i brojnim drugim aktivnostima želimo podignuti njihovu svijest o važnosti brige za zdravlje, zdravoj prehrani i tjelovježbi te prevenciji bolesti. Aktivno radimo na tome da radno mjesto bude poticajno i izazovno u radnim zadacima, ali i ugodno, zdravo i zabavno okružje za sve zaposlenike“, izjavila je Blagica Petrovac Šikić, viša direktorica Ljudskih potencijala.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. 

Kontaktirajte nas

Grupa SELECTIO vodeća je grupacija specijalizirana za savjetovanje u ljudskim resursima i potragu za kadrovima u Hrvatskoj. Dokazani rezultati, odlično poznavanje hrvatskog tržišta rada, prisutnost u svim segmentima i industrijskim sektorima, sposobnost isporuke i etika poslovanja osnovne su značajke našeg pristupa poslu. Djelujemo kao one-stop-shop za naše klijente.

Naše su kompetitivne prednosti:

  • poslovno iskustvo naših konzultanata — iskustvo izgrađeno u različitim poslovnim okruženjima i na raznim pozicijama ključno je za razumijevanje potreba klijenata i procjenu kandidata
  • stručna znanja naših konzultanata — raznolika edukacijska povijest, stečena u zemlji i inozemstvu, doprinosi širini našeg tima
  • kvalitetna mreža kontakata u raznim industrijama i regijama — savjeti i preporuke relevantnih stručnjaka nezamjenjivi su u potrazi za kadrovima
  • sustavno i ciljano istraživanje tržišta rada — klijente upoznajemo sa specifičnostima hrvatskog tržišta rada i savjetujemo ih kako se kvalitetno pozicionirati na njemu. Iskusni smo partner tvrtkama koje pokreću svoje poslovanje u Hrvatskoj.
  • kreativno korištenje novih tehnologija i najsuvremenijih stručnih alata u radu
Kontaktirajte nas

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija