Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Hrvatska pošta novi dobitnik Certifikata Poslodavac Partner

Hrvatska pošta novi dobitnik Certifikata Poslodavac Partner

19. srpnja 2017.

Na svečanoj dodjeli u prostorijama Hrvatske pošte, tvrtki je prvi put dodijeljeno vrijedno priznanje, Certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima koji dodjeljuje tvrtka SELECTIO, vodeća hrvatska tvrtka za potragu za kadrovima i savjetovanje u upravljanju ljudskim resursima.

Najbolje rezultate Hrvatska pošta je ostvarila u području strategije i regrutiranja te selekcije, zahvaljujući dobro organiziranoj funkciji upravljanja ljudskim resursima, kvalitetnom vođenju i nadzoru procesa regrutiranja i selekcije, korištenju različitih kanala regrutacije, te zaštiti podataka prikupljenih u procesu regrutiranja i selekcije.

Ivan Čulo, CEO Hrvatske pošte i Damir Babić, izvršni direktor Ureda za upravljanje ljudskim resursima Hrvatske pošte primili su Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Certifikat je važna potvrda kvalitete upravljanja ljudskim resursima kao dijela razvojne Strategije Pošta2022., koja u središte stavlja zaposlenike, kao i povjerenje, proaktivnost i izvrsnost, što su temeljne poštanske vrijednosti, ali i rezultat razvoja znanja i kompetencija zaposlenika te kompanijske kulture“, istaknuo je Ivan Čulo, CEO Hrvatske pošte.

Hrvatska pošta je poduzeće koje razvija kulturu proaktivne odgovornosti odnosno kulturu postizanja rezultata , a ne „odrađivanja posla“. Naši su zaposlenici proaktivni i ne čekaju da im se kaže što moraju raditi i zašto, nego preuzimaju inicijativu i poduzimaju korake koji će ih dovesti do uspjeha“, izjavio je Damir Babić, izvršni direktor Ureda za upravljanje ljudskim resursima Hrvatske pošte.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2018. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija